BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Shopping

Olin lauantaina shoppailureissulla helsingissä. Yllätys, yllätys, rahat meni ja monennäköstä pussukkaa tarttui mukaan. Hieman tuli tehtyä heräteostoksia, mutta sehän kuuluu asiaan ja Stockan Hullut Päiviltä kyllä kaikkea pientä tarttui mukaan.


Helsiinkiin minut toi erityisesti Vivian of Hollowayn 1950-luvun Swing-mekko. Halusin kesävaattesiin jotain hieman erilaista ja ihastuin mekoihin heti, kun näin ne. Ainut ongelma oli se, että mekoista oli jäljellä erittäin pieniä kokoja ja sitten todella isoja kokoja. Onneksi löysin itselleni vaalean pinkin, jota voi yhdistellä monien erilaisten asujen kanssa. Sen lisäksi minun oli pakko varata vielä toinen, jonka liikkeen omistaja oli juuri tilannut valikoimaansa. Nyt vain täytyy odotella sen saapumista Suomeen. Tässä on siis ostamani mekko ja minulla oli jo vanhastaan samanlainen musta vyö, mutta kukkaa en aijo laittaa:


kuva lainattu täältä

Ostin Grimasin luomivärit kesää varten. Hieman erilaisempia sävyjä mitä yleensä ostin. Kuva ei tee ihan oikeutta väreille, mutta sentään antaan hieman suuntaa. Luomivärit ovat todella laadullaat ja hinta-laatu-suhde on erittäin hyvä. Nuo tulee varmasti kestämään pitkään vaikka niitä tulee paljon käytettyäkin.

Sävyt: takana 734, oikealla 785, edessä 753, vasemmalla 752

Lisäksi mukaani tarttui:
  • Lumenen Quick & Chic Top Coat
  • Letitetty panta, joka on tehty kuituhiuksista
  • Bare Foot'n foot scrub peppermint & plum
  • taskunenäliinoja treenikassiin

0 kommenttia: